10 tips untuk rambut penjagaan

1. Shampo dan kondisioner produk yang berbeza

Jangan gunakan T. I. produk “dua dalam satu” karena mereka menggabungkan dua kimia produk yang berbeza dengan yang lain tujuan menggunakan syampu untuk alam yang bersih, udara dingin dan rambut yang menyuburkan dan melindungi dari pengaruh mekanikal dan kimia. Syampu dan dingin jadi menutup permukaan rambut terhadap luar pengaruh yang tidak dapat menembus ke dalam mereka, pada masa yang sama dengan dicelup rambut, melindungi pigmen dan rambut untuk menggunakannya lebih lesketajo.

2. Memakan rambut kering

Sebulan sekali memutuskan KURO dengan topeng berkhasiat yang mendalam rambut dan mengembalikan kekenyalan, Bersinar dan voljnost. Topeng yang anda boleh membuat diri saya, untuk contoh, telur rumenjaka, jus lemon, castor atau walnut. Memohon kepada umite rambut, tutup dengan penutup atau bungkus dalam aluminium foil, dan membenarkan untuk bertindak selama 10-20 menit. Untuk penjagaan utama wajib kering rambut untuk menggunakan juga struktur atau berminyak cecair dan gloss untuk mengambil untuk menjauh dari produk yang mengandungi silikon, karena ini adalah jangka panjang rambut menipis.

3. Untuk melindungi rambut sebelum memindahkan dan pengeringan

Baru-baru ini, yang sangat popular Seterika rambut, sebagai setiap prosedur juga telah haba rambut di legitimasi. Jadi feniranju di likanju izsušimo rambut, jadi kau perlu menggunakan produk untuk melindungi dari panas, karena dengan ini, kita meminimakan kerosakan kepada rambut. Menggunakan juga mungkin berbeza, untuk mengambil, air dan minyak yang menghembus melalui lembab sebagai (sebahagian) pada rambut yang kering dan membuat perlindungan termoizolacijsko.

4. Rambut harus barvajo hanya tukang gunting

Di pasaran untuk mengekalkan daya saing, lebih dan lebih banyak produk berkualiti rendah dan itu berasa mereka lebih dan lebih alergi dan tindak balas yang lain. Kelebihan menonjolkan di arcade yang pertama dan paling penting, bermutu tinggi warna, pada masa yang sama, walau bagaimanapun, profesionalisme frizerja yang tahu struktur dan ketebalan rambut yang warna dan asli nada rambut, karena bergantung di atas menyesuaikan peratusan hidrogena warna. Untuk hasil yang diharapkan-ini adalah sangat penting masa kerja di rumah cepat podaljšaš sengaja menekan dan menggunakan warna pada rambut mereka. Pada masa yang sama, ini salon rambut juga menyatakan bahwa beberapa warna yang tidak mungkin dengan hanya satu gambar.

5. Tips untuk menjadi sihat

Untuk sihat duri harus memotong dalam enam sampai delapan minggu, kerana ia adalah dalam tempoh ini, perekatan biasanya bermula vaksin. Jika anda puščaš panjang rambut lebih panjang daripada paža diterima bahkan potong rambut dalam 3 bulan. Pemindahan rambut boleh menyebabkan mekanikal atau pengaruh kimia yang mempengaruhi struktur rambut dan rambut penipisan juga memberi kesan yang sangat panjang ini. Jika rambut anda rosak, tidak marketinškim nasedaj helah dan jangan membeli tambahan produk seperti ini mereka tidak akan membantu – hanya akan gunting.

6. Untuk menyelesaikan prhljaja

 

Ketombe menjadi masalah yang lebih biasa, yang, malangnya, juga membawa ke masalah lain dengan rambut – ia boleh walaupun untuk kehilangan rambut.

Ketombe

  adalah sukar kerana terdapat beberapa jenis prhljaja (contohnya, kering atau masten), untuk setiap jenis prhljaja tetapi ada yang lain rawatan. Selain syampu profesional, saya cadangkan guna ampul terhadap ketombe, sejak mereka hanya sangat kesan yang baik pada kulit kepala. Di musim panas, juga berhati-hati dengan topi dan berus sebagai ketombe juga dipindahkan melalui mereka. Jika mungkin, anda telah topi jerami dan anda berus atau sikat rambut.

7. Lanjutan tali tidak untuk semua orang

Lanjutan rambut pasti memukul, tapi tidak untuk semua rambut. Untuk pemasangan kualiti memerlukan seorang profesional pendekatan, yang adalah sangat penting, tetapi juga menjaga sambungan kabel di rumah. Kerana tidak wajar pemasangan unit boleh mula untuk memecahkan asal bagian dari rambut. Ia juga perlu untuk menukar pengkodean, setelah waktu tertentu untuk membuang rambut pada yang lain. Pembuangan tarikh adalah empat lima bulan, tanpa apa-apa yang menarik pembenaran untuk melebihi tempoh ini, sebagai harapan pembuangan serius merosakkan rambut anda sendiri dan kulit kepala.

8. Kehilangan rambut boleh kaedah

Kehilangan 100 rambut sehari adalah benar-benar baik-baik saja. Jika, bagaimanapun, ini rambut izpadajo berlebihan, anda membeli syampu dimaksudkan untuk mencegah kehilangan rambut dan meninggalkan untuk bertindak untuk 10-15 minit. Rasa takut menjadi kering kulit kepala menggunakan profesional syampu tidak berasas. Syampu izpadanju direka untuk mempercepat peredaran darah ke kulit kepala, sama seperti kesan regenerativni tetapi mereka juga mempunyai khas ampul terhadap kehilangan rambut yang digunakan dalam Lassani mengesyorkan hanya mengambil kawalan seorang pakar. Juga membantu urutan tetap kulit kepala.

9. Tahan lama skodranih rambut tidak krtači!

Jika anda ingin melihat semula jadi kodrov, tahan lama skodranih rambut tidak kering dengan Pengering rambut tanpa cuping atau dušilca! Anda juga tidak harus menyisir rambut anda dengan sikat gostimi, karena walaupun tinggi kualiti menjadi kekal akan dipindahkan ke jenis ini tingkah laku. Untuk re-kuat, adalah penting untuk memastikan ia mencoba untuk merayu kepada lama kodrov karena ini adalah satu-satunya cara untuk memastikan optimum kesan. Pasti di Lassani odsvetujejo tetap melambai rumah, karena ia tidak sekeping bahkan seorang profesional.

10. Dalam memerangi mastnim untuk rambut anda

Dalam hal rambut berminyak disarankan untuk menggunakan sangat tipis syampu, sebaik-baiknya bayi atau rumput yang bermanfaat untuk keadaan kulit kepala. Wajib ini mereka juga menyarankan menggunakan regeneratorja yang ia digunakan hanya di puncak jam bahawa Anda tidak lagi zamastila rambut. Tidak pretiravaj dengan permohonan berkhasiat topeng dan ubat-ubatan untuk stiliziranje. Apabila mencuci rambut di akhir Speri bahkan dengan dingin atau panas air. Air panas, tentu saja, tapi fungsi kelenjar, membuat rambut yang lebih berminyak. Kelenjar vzdražiš juga premočnim masiranjem syampu atau balzama, jadi mengurut dalam hal berminyak atau sticky kulit kepala untuk menjauhkan diri dari.